Om mig

Portræt af Beth Apollo Psykolog Horsens

MENNESKESYN OG METODE //

Min tilgang til terapi og rådgivning er eklektisk. Det betyder, at jeg anvender forskellige metoder og tilgange afhængigt af, hvad der er mest hjælpsomt i hvert enkelt forløb.

 

Jeg tager udgangspunkt i en systemisk referenceramme, fordi det giver os mulighed for at kigge på mennesker i relation til omverdenen, kulturen og de mennesker vi omgiver os med.

 

Jeg trækker desuden på tilknytningsteorien som en indgang til at kigge nærmere på samspilsmønstre, følelses- og adfærdsregulering mm.

 

Derforuden anvender jeg (særligt i samtaler med unge) kognitiv adfærdsterapi, fordi jeg har god erfaring med at denne tilgang er effektiv og hjælpsom i forhold til de udfordringer unge ofte kæmper med.

PRofessionelt //

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2015.

 

Jeg har arbejdet med terapi og rådgivning i en række forskellige sammenhænge, både i kommunalt regi, i Børne- og Ungdomspsykiatrien, kliniske forskningsprojekter og nu i privat praksis.

 

Da børn og unges trivsel altid har haft min store interesse, har jeg i mit arbejdsliv fokuseret på at dygtiggøre mig indenfor dette fagfelt.

 

Jeg er certificeret “Circle of Security” facilitator.

 

Jeg har bl.a. haft ansættelse hos eller samarbejdet med :

– Børne- og ungepsykiatrien Region Syd.
– Vejle Kommune
– Horsens Kommune
– Kolding Kommune
– Falck Healthcare
– Rockwool Fonden

PRIVAt //

Sammen med min mand har jeg to børn på seks og otte år, vi bor omgivet af mark og skov i udkanten af Juelsminde.

Nysgerrig?

Vil du høre mere om hvordan jeg arbejder inden du tager stilling til, om jeg kunne være det rigtige match for dig, så kontakt mig gerne